125324444835508 125324444835508
top of page
Search

MIKRONÕELUMINE

Updated: Aug 13

Mikronõelumine on esteetiline protseduur, kus kasutatakse väikseid nõelu, et stimuleerida naha uuenemist ja parandada selle tekstuuri. Protseduuri käigus tehakse nahale mikroskoopilised nõelapunktid, mis käivitavad keha loomuliku paranemisprotsessi. See võib aidata vähendada kortse, arme, venitusarme (striiad) ning parandada naha elastsust ja särakvaliteeti. Mikronõelumist võib teostada erinevates kehaosades ja enne protseduuri on soovitatav konsulteerida spetsialistiga, et arutada ootusi, võimalikke riske ja sobivust.

Mikronõelumise protsess stimuleerib naha paranemise ja kollageeni tootmise protsesse, aidates seeläbi parandada naha tekstuuri ja välimust. Mikronõelumist teostatakse kas erinevate stimuleerivate toimeainetega nagu nt eksosoomid või iPRF autoloogne mesoteraapia või ka happekoorimisega kombinatsioonis, mis pakub süenergilist mõju naha uuendamisel ja noorendamisel.


Mikronõelumise eelised hõlmavad:

  1. Naha uuenemine: Aitab eemaldada kahjustatud naharakke ja soodustab uute rakkude kasvu.

  2. Kollageeni tootmine: Stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, mis on nahale vajalikud elastsuse ja nooruslikkuse säilitamiseks.

  3. Vähendab arme: Tõhus akne- ja kirurgiliste armide vähendamisel.

  4. Kortsude vähendamine: Aitab vähendada peeneid jooni ja kortse.

  5. Naha tooni ja tekstuuri parandamine: Parandab naha ühtlust ja tooni ning muudab naha säravamaks.


Protseduur on enamasti ohutu, kuid enne selle tegemist on soovitatav konsulteerida kvalifitseeritud spetsialistiga, et arutada oma nahatüübi, võimalike riskide ja ootuste osas. Oluline on järgida ka järgnevat hooldust, et kergendada naha taastumist.


Mikronõelumise protseduur ja protsess hõlmab järgmisi samme:

  1. Konsultatsioon: Enne protseduuri alustamist toimub konsultatsioon spetsialistiga, kes hindab naha seisukorda ja vajadusi, samuti arutatakse eesmärke ja ootusi.

  2. Nahapuhastus: Protseduuri alustamiseks puhastatakse nahk põhjalikult, et eemaldada kõik mustus, rasu ja meik. See tagab, et protseduur toimub hügieeniliselt puhtal nahal.

  3. Naha tuimestamine: Enamasti kantakse nahale tuimestav kreem, et vähendada ebamugavustunnet, mis võib tekkida mikronõelumise ajal. Kreemi jäetakse nahale ca 30 min, et see jõuaks mõjuma hakata.

  4. Happekoorimine - Happe valik: Tavaliselt kasutatakse alfahüdroksühappeid (AHA) nagu glükoolhape või piimhape, beeta-hüdroksühappeid (BHA) nagu salitsüülhape, sõltuvalt naha tüübist ja probleemist. Happe pealekandmine: Hapet kantakse nahale õhukese kihina ja jäetakse toimima kindlaks ajaks, mis sõltub happe tüübist ja kontsentratsioonist. Pärast ettenähtud aja möödumist nahk puhastatakse põhjalikult või teostatakse mikronõelumine happe peale (sõltuvalt happe valikust).

  5. Mikronõelumine: Spetsialist kasutab DERMIDA mikronõelumise seadet, millel on peened nõelad, et teha nahale mikroskoopilisi torkeid. Need torked on tavaliselt sügavusega vahemikus 0,5 mm kuni 2,5 mm, sõltuvalt ravitavast piirkonnast ja naha seisukorrast. Protseduur võib kesta 15-30 minutit, sõltuvalt töödeldava ala suurusest.

  6. Naha rahustamine ja niisutamine: Pärast mikronõelumist kantakse nahale rahustavad ja niisutavad tooted, nagu seerumid ja maskid, mis aitavad vähendada punetust ja kiirendada paranemist. Need tooted võivad sisaldada hüaluroonhapet, vitamiine ja antioksüdante.

  7. Järelhooldus: Pärast protseduuri antakse patsiendile juhised koduseks hoolduseks. Soovitatav on vältida päikese käes viibimist ja kasutada päikesekaitsekreemi, samuti vältida tugevaid nahahooldustooteid, mis võivad põhjustada ärritust. Naha rahustamiseks ja taastamiseks on soovitatav kasutada õrnu ja niisutavaid tooteid.

Protsessi käigus tekkivad reaktsioonid ja tulemused


  • Vahetu reaktsioon: Pärast mikronõelumist võib nahk olla punane ja veidi turses, sarnanedes kergele päikesepõletusele. See reaktsioon kestab tavaliselt mõnest tunnist kuni mõne päevani (sõltuvalt valitud tugevusest ja eesmärkidest, mida arutame konsultatsioonil läbi koos patsiendiga).

  • Tulemused: Kuna mikronõelumine stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, võivad esimesed tulemused olla nähtavad mõne nädala pärast. Täielikuks tulemuseks võib kuluda mitu kuud ja mitmeid raviseansse.

Protseduuri eelised


  • Siledam ja ühtlasem nahk: Kombineeritud protseduur aitab eemaldada surnud naharakud ja stimuleerida uute rakkude kasvu, muutes naha siledamaks ja ühtlasemaks.

  • Vähem peeneid jooni ja kortse: Mikronõelumine koos teiste stimuleerivate toimeainetega (eksosoomid, happekoorimine, iPRF autoloogne mesoteraapia) aitavad vähendada peenikeste joonte ja kortsude sügavust ja anda tugevamaid tulemusi võrreldes ainult ühe protseduuri valikuga.

  • Paremad tulemused aknearmide ja pigmentatsiooni puhul: Protseduuride kombineerimine aitab vähendada pigmentatsiooni ja naha vananemise märke ning mikronõelumine stimuleerib kollageeni tootmist, mis aitab vähendada aknearme.

  • Mikronõelumine on tõhus meetod striiade raviks pakkudes märkimisväärseid tulemusi naha tekstuuri ja välimuse parandamisel. Mitme seansi järel võib näha striiade nähtavuse olulist vähenemist ja naha üldise seisundi paranemist.

Riskid ja kõrvaltoimed

  • Ajutine punetus ja turse: Naha punetus ja kerge turse on tavalised kõrvaltoimed, mis tavaliselt kaovad mõne päeva jooksul.

  • Koorimine ja kuivus: Nahk võib pärast protseduuri kooruda ja tunduda kuiv tavaliselt 5-7 päeva.


Mikronõelumine happekoorimisega + LED 285€ 120min

Mikronõelumine iPRF autoloogse mesoteraapiaga (nägu) 285€ 105min

Mikronõelumine iPRF autoloogse mesoteraapiaga (nägu + kael) 390€ 105min

Mikronõelumine striiadele - hind sõltub valitud piirkonna suurusest ja valitud toimeainete kasutamisest

Protseduur sisaldab soovi korral ka tuimestust (hinnale ei lisandu lisatasu)


Vaata lisaks:




Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page